Menu

Privacy

We Love Chocolate gaat zorgvuldig met persoonsgegevens om. Wanneer u een bestelling plaatst vragen wij enkel om relevante persoonsgegevens om de bestelling af te kunnen ronden.

Pricavybeleid We Love Chocolate

Versie 1.1 (Deze pagina is voor het laatst aangepast op 03-09-2018).

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van mijn persoonsgegevens?
We Love Chocolate, gevestigd aan Lange Brugstraat 18, 4811 WR te Breda, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)76 521 04 00 of per e-mail op info@chocoladebestellen.nl.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van We Love Chocolate. U dient zich ervan bewust te zijn dat We Love Chocolate niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

We Love Chocolate respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van We Love Chocolate of die van een derde partij.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze webwinkel. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. 

Wat zijn persoonsgegevens?
Persoonsgegevens zijn alle gegevens die voor u als individu gelden. U kunt denken aan uw naam, telefoonnummer, adres en e-mailadres. Maar ook gegevens zoals IP-adres of het klantnummer zijn persoonsgegevens. Ook andere gegevens die uniek zijn voor u, zoals bestelgeschiedenis of surfgedrag.

Van wie verwerken wij persoonsgegevens en hoe krijgen wij deze gegevens?
Wij verwerken de persoonsgegevens van iedereen die direct of indirect contact heeft (gehad) met We Love Chocolate, evenals zakelijke relaties.

We krijgen de gegevens rechtstreeks van u, wanneer u onze website bezoekt, een profiel aanmaakt en bepaalde gegevens invult of wanneer u contact zoekt met onze klantenservice via e-mail of telefonisch. Daarnaast kan het zijn dan We Love Chocolate uw gegevens van andere partijen ontvangt, maar alleen wanneer u daarvoor toestemming hebt gegeven bij deze partij.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
We Love Chocolate bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

GegevensBewaartermijnReden
- Voor- en achternaam7 jaar na laatste order of zakelijk contacti.v.m. wettelijke termijn bewaren klantgegevens 
- Geslacht7 jaar na laatste order of zakelijk contacti.v.m. wettelijke termijn bewaren klantgegevens 
- Adresgegevens7 jaar na laatste order of zakelijk contacti.v.m. wettelijke termijn bewaren klantgegevens 
- Telefoonnummer7 jaar na laatste order of zakelijk contacti.v.m. wettelijke termijn bewaren klantgegevens 
- E-mailadres7 jaar na laatste order of zakelijk contacti.v.m. wettelijke termijn bewaren klantgegevens 
- IP-adres25 maanden na laatste website bezoeki.v.m. termijn bewaren gegevens Google analytics
- Overige persoonsgegevens die
 u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
7 jaar na laatste order of zakelijk contacti.v.m. wettelijke termijn bewaren klantgegevens 
- Gegevens over uw activiteiten op onze website25 maanden na laatste website bezoeki.v.m. termijn bewaren gegevens Google analytics
- Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)25 maanden na laatste website bezoeki.v.m. termijn bewaren gegevens Google analytics
- Internetbrowser en apparaat type25 maanden na laatste website bezoeki.v.m. termijn bewaren gegevens Google analytics
- Bankrekeningnummer7 jaar na laatste order of zakelijk contacti.v.m. wettelijke termijn bewaren klantgegevens 

 

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van We Love Chocolate of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies
Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Deze website maakt gebruik van “cookies” om de website te helpen analyseren hoe bezoekers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van We Love Chocolate of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. 

Hieronder een overzicht: 

Cookie NaamBeschrijvingDuur
Session cookiesSessie cookies worden door de server gebruikt om informatie op te slaan over gebruikers activiteiten. Geanonimiseerde gegevens over de huidige sessie worden versleuteld opgeslagen in de sessie cookie en bevatten geen persoonlijke gegevens in de niet versleutelde vorm.De sessie cookie wordt opgeslagen in het tijdelijke geheugen en wordt verwijderd wanneer de gebruiker de browser sluit.
AuthenticatiecookiesAuthenticatie cookies is zwaar beveiligde en bevatten gegevens om de bezoeker te identificeren om in te loggen in het shop account:
  • ASPXAUTH_SS_s voor secure (HTTPS) pagina’s

De verloopdatum van het authenticatie cookie is afhankelijk of de gebruiker de functie “onthoudt mij” heeft aangevinkt terwijl men inlogt op de webwinkel.
Als deze niet is geselecteerd dan wordt de authenticatie cookie verwijderd op het moment dat de web browser wordt afgesloten.
Als 'Onthoudt mij' is geselecteerd dan wordt de houdbaarheidsdatum van de authenticatie cookie op 30 dagen gezet.
Winkelmandje cookiesWinkelmandje cookies bevatten versleutelde geanonimiseerde identificatie methodes ten behoeve van het winkelmandje van de bezoeker en bevatten geen persoonlijke informatie in een niet versleutelde vorm.Basket cookie worden voor 7 dagen opgeslagen.
Google AnalyticsAnalytische cookie die websitebezoek meet2 jaar

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Wat gebeurt er bij een datalek?
Mocht er ooit sprake zijn van een beveiligingsincident of datalek, zoals bijvoorbeeld diefstal van een computer of een systeemhack, reageren wij hier direct op. Onze IT-afdeling zal het lek onderzoeken en beoordelen. Het datalek zal vervolgens zo spoedig mogelijk worden gedicht. Wij schakelen binnen 72 uur de Autoriteit Persoonsgegevens in, tenzij het onwaarschijnlijk is dat het datalek een risico oplevert voor uw privacy. Is dit echter wel het geval dan zijn we verplicht het lek ook aan u te melden. Heeft u een beveiligingsincident of datalek gevonden op onze website stuur dan meteen een mail naar info@we-love-chocolate.nl of neem contact op met de klantenservice.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

We Love Chocolate
Lange Brugstraat 18
4811 WR Breda
076-521 04 00

info@we-love-chocolate.nl

© 2018 We Love Chocolate | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.