per pagina
 • CADEAU TIP

  1 kilo hartjes chocolade
  1 kilo hartjes chocolade

  Wat is er nu beter dan chocolade in de vorm van hartjes? Deze heerlijke Belgische chocolade is verkrijgbaar in diverse smaken en dat zal de ontvanger zeker weten waarderen. De chocolade is gemaakt van de beste ingrediënten!

  € 35,00 € 24,95
 • Verrassingstas, gevuld met heerlijke chocolade!
  Verrassingstas, gevuld met heerlijke chocolade!

  Verrassingstas! Deze tas is goed gevuld met verschillende lekkernijen, vooral heel veel chocolade maar er kunnen ook koekjes, macarons of nougat inzitten. Maar dat blijft een verrassing!

  € 18,00 € 10,00
 • Bonbons doos liefde
  Bonbons doos liefde

  Deze doos overheerlijke Belgische bonbons is een ware smaaksensatie, speciaal gevuld met hartjes chocolade. Een leuk, mooi en vooral lekker cadeau om te geven aan jouw mama met Moederdag!

  € 15,95
 • Bonbons geschenkdoos 16 vaks liefde
  Bonbons geschenkdoos 16 vaks liefde

  Deze luxe geschenkdoos is gevuld met 16 stuks overheerlijke bonbons in een combinatie van melk, puur en wit.

  € 11,95
 • Bonbons geschenkdoos 16 vaks liefde
  Bonbons geschenkdoos 16 vaks liefde

  Deze luxe geschenkdoos is gevuld met 16 stuks overheerlijke hartjes bonbons in een combinatie van melk, puur en wit. Een prachtig cadeau om te geven op Moederdag!

  € 11,95
 • Bonbons geschenkdoos 9 vaks liefde*
  Bonbons geschenkdoos 9 vaks liefde*

  Deze luxe geschenkdoos is gevuld met 9 stuks overheerlijke hartjes bonbons. Deze doos is speciaal gevuld met alleen melk en witte bonbons.

  € 8,95
 • Bonbons geschenkdoos 9 vaks liefde
  Bonbons geschenkdoos 9 vaks liefde

  Deze luxe geschenkdoos is gevuld met 9 stuks overheerlijke hartjes bonbons in een combinatie van melk, puur en wit. Een lekker cadeau voor jouw mama tijdens Moederdag!

  € 8,95
 • Zakje met rozen
  Zakje met rozen

  De roze roos staat voor de liefde. Deze chocolaatjes zitten in een zakje dat 130 gram weegt, dat zijn 9 rozen.

  € 4,50
 • Zakje met cupidos
  Zakje met cupidos

  Wat zijn ze schattig deze cupidos. Richt deze chocolade cupido zijn pijlen op jouw geliefde? De cupidos zijn verpakt in een zakje van 130 gram, dat zijn 9 chocolaatjes.

  € 4,50
 • Zakje met hartjes musket rood
  Zakje met hartjes musket rood

  Deze hartjes zijn van melk chocolade waarvan het middelste kleine hartje van witte chocolade is. De hartjes zijn gedecoreerd met rode musket balletjes. De hartjes zijn verpakt in een zakje van 130 gram, dat zijn 15 chocolaatjes.

  € 4,50
 • Zakje met hartjes musket wit
  Zakje met hartjes musket wit

  Deze hartjes zijn van witte chocolade. De hartjes zijn gedecoreerd met witte musket balletjes. De hartjes zijn verpakt in een zakje van 130 gram, dat zijn 15 chocolaatjes.

  € 4,50
 • Zakje met beertjes
  Zakje met beertjes

  Wat schattig zijn deze beertjes van melk chocolade. De beertjes zijn verpakt in een zakje van 130 gram, dat zijn 10 chocolaatjes.

  € 4,50
 • Zakje met beertjes roze
  Zakje met beertjes roze

  Wat schattig zijn deze beertjes van melk chocolade. De beertjes zijn verpakt in een zakje van 130 gram, dat zijn 10 chocolaatjes. Alle geboorte chocolade is alleen te verkrijgen in melk chocolade.

  ∙ Beertjes roze
  ∙ Melk…

  € 4,50
 • Zakje met beertjes wit
  Zakje met beertjes wit

  Wat schattig zijn deze beertjes van witte chocolade. De beertjes zijn verpakt in een zakje van 130 gram, dat zijn 10 chocolaatjes.

  € 4,50
 • Zakje met pure hartjes
  Zakje met pure hartjes

  Heerlijk zijn deze pure hartjes, ze zijn gedecoreerd met roze musket bolletjes. De hartjes zijn verpakt in een zakje van 130 gram, dat zijn 11 chocolaatjes.

  € 4,50
 • Zakje met oublies hartjes melk
  Zakje met oublies hartjes melk

  Deze melk chocolade oublies met hartjes zijn het perfecte cadeau. De oublies zijn verpakt in een zakje en weegt 130 gram, dat zijn 16 oublies.

  € 4,50
per pagina

Liefdes chocolade

Bij liefde denk je aan chocolade. En omdat je liefde nooit te veel kunt laten blijken zijn er nou eenmaal veel momenten waarbij een chocolaatje gegeven en gegeten kan worden! Denk aan trouwerijen, jubileums, liefde voor je familie of vrienden en soms zelf collega's. Maar hoe zit dat nou ook alweer met liefde en chocolade? 

 • Chocolade maakt gelukkig
  Geluk in de liefde? Dat wil iedereen wel. Onze liefdes chocolade laat de hoeveelheid endorfine toenemen in je lichaam en dat geeft een gelukzalig gevoel, verzacht pijn en vermindert stress.
   
 • Perfecte verwenmomentje
  Veel mensen zien het eten van chocolade of bonbons als het perfecte middel voor het ultieme verwenmoment.

Oftewel, liefdes chocolade kopen is altijd een goed idee.

Chocolade hartjes of 1 kilo liefde?

Het assortiment liefdes chocolade is zeer divers en bestaat onder andere uit chocolade hartjes, lieve beertjes en bloemetjes in diverse smaken. Als iemand echt wel wat liefde verdient, kies je al snel voor een bonbons geschenkdoos. En als je échte liefde wil laten voelen, dan is de kiloknaller hartjes chocolade een absolute musthave! Geniet samen van 1 kilo bonbons met overheerlijke vullingen, zoals chocolademousse, aardbei en praline. De mooi opgemaakte mand met liefdes chocolade bevat ook platte, ongevulde chocolade, zodat ook de traditionele chocolade hartjes een plekje krijgen die ze verdienen.   

Chocolade cadeau liefde bestellen

Bij het zien van onze liefdes bonbons of andere chocolade loopt het water je waarschijnlijk al in de mond, maar wij zorgen ervoor dat het ook nog eens feestelijk wordt ingepakt. Zo wordt jouw chocolade cadeau met liefde nog leuker om te geven én te krijgen. 

Wij kunnen jouw liefdes chocolade en bonbons laten bezorgen waar je maar wilt. Liefdes chocolade versturen wij per post in elke brievenbus of als chocolade pakketje wanneer de bestelling wat groter is.

Liefdes chocolade bestellen was nog nooit zo makkelijk en lekker!

© 2018 - 2023 We Love Chocolate | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel