per pagina
 • UITVERKOOP!

  1 kilo herfst chocolade
  1 kilo herfst chocolade

  Op zoek naar een heerlijk herfstig cadeau? Zoek niet verder! Onze 1 kilo chocolade herfstmand is het perfecte geschenk om te geven of te krijgen. Met een gewicht van 1.000 gram is deze mand rijkelijk gevuld met een assortiment van

  € 35,00 € 19,95
 • 1 kilo bonbons
  1 kilo bonbons

  Op zoek naar de ultieme traktatie voor jezelf of om te delen? Zoek niet verder! Onze speciale aanbieding brengt je maar liefst 1 kilo heerlijke Belgische bonbons, perfect voor de liefhebbers van zowel melk- als pure chocolade

  € 35,00 € 26,95
 • Cadeau tip!

  Verrassingstas, gevuld met heerlijke chocolade!
  Verrassingstas, gevuld met heerlijke chocolade!

  Verrassingstas! Deze tas is goed gevuld met verschillende lekkernijen, vooral heel veel chocolade maar er kunnen ook koekjes, macarons of nougat inzitten. Maar dat blijft een verrassing!

  € 18,00 € 10,00
 • Bonbons doos neutraal
  Bonbons doos neutraal

  Deze doos overheerlijke Belgische bonbons is een ware smaaksensatie. De bonbons bevatten verschillende vullingen zoals praline, caramel, koffie, amaretto, hazelnoot, brownie en nog veel meer. Elke keer weer een feestje met de…

  € 16,95
 • Bonbons doos puur
  Bonbons doos puur

  Voor de échte pure chocolade liefhebber, een doos vol met alleen maar pure bonbons. Wekelijks veranderen de bonbons waardoor het elke keer weer een feestje is om nieuwe smaken te proeven.

  € 16,95
 • Bonbons doos truffels
  Bonbons doos truffels

  Heerlijke slagroom truffels met Belgische pure chocolade.

  € 16,95
 • Bonbons geschenkdoos 16 vaks neutraal
  Bonbons geschenkdoos 16 vaks neutraal

  De luxe geschenkdoos is gevuld met 16 stuks overheerlijke Belgische bonbons in een combinatie van melk, puur en wit.

  € 13,95
 • Bonbons geschenkdoos 16 vaks puur
  Bonbons geschenkdoos 16 vaks puur

  Deze luxe geschenkdoos is gevuld met 16 stuks overheerlijke bonbons, gemaakt van alleen maar pure chocolade. Er zitten diverse vullingen in de pure bonbons, zoals caramel, koffie, advocaat, praline enz.

  € 13,95
 • Bonbons geschenkdoos 9 vaks neutraal
  Bonbons geschenkdoos 9 vaks neutraal

  Deze luxe geschenkdoos is gevuld met 9 stuks overheerlijke Belgische bonbons in een combinatie van melk, puur en wit.

  € 8,95
 • Bonbons geschenkdoos 9 vaks puur
  Bonbons geschenkdoos 9 vaks puur

  Deze luxe geschenkdoos is gevuld met 9 stuks overheerlijke bonbons met alleen pure chocolade. Er zitten diverse heerlijke smaken in de geschenkdoos, elke keer weer een verrassing!

  € 8,95
 • Bonbons suikervrij
  Bonbons suikervrij

  Suikervrij! De geschenkdoos is gevuld met 10 stuks bonbons in een combinatie van melk, puur en wit. De bonbons zijn gezoet met maltitol. Er zitten diverse smaken in een geschenkdoos zoals pistache, praline, koffie, aardbei

  € 8,95
 • Zakje met oublies melk
  Zakje met oublies melk

  Een ouderwetse 'flik' of terwijl een oublie, een rond plat ongevulde chocolaatje. Heerlijke melk chocolade waar je je vingers bij af likt. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 12 stuks.

  € 4,75
 • Zakje met oublies puur
  Zakje met oublies puur

  Voor de echte puur liefhebber! De pure oublies hebben een cacaogehalte van 70%. De pure oublies zijn lactose en gluten vrij. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 12 stuks.

  € 4,75
 • Zakje met student oublies melk
  Zakje met student oublies melk

  Heerlijke Belgische melk chocolade met studentenhaver. Heerlijke rozijnen, bessen, amandelen en hazelnoot op een heerlijk stuk melk chocolade. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn ongeveer 6 stuks.

  € 4,75
 • Zakje met student oublies puur
  Zakje met student oublies puur

  Heerlijke Belgische pure chocolade met studentenhaver. Heerlijke rozijnen, bessen, amandelen hazelnoten en amandelen op een heerlijk stuk pure chocolade. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn ongeveer 6 stuks.

  € 4,75
 • Zakje met kattentongen melk
  Zakje met kattentongen melk

  De ouderwetse kattentongen zijn verkrijgbaar in puur of melk chocolade. Dit zakje is gevuld met melk chocolade en weegt 130 gram, dat zijn 16 stuks.

  € 4,75
per pagina

Chocolade cadeau

Een chocolade cadeau, is dat niet altijd leuk om te geven en lekker om te krijgen? Naar schatting is dan ook ongeveer 70% van al onze bestellingen een chocolade cadeau. Dat is natuurlijk ook niet zo gek, omdat het geven van chocolade passend is voor vele gelegenheden en feestdagen. Denk hierbij aan een chocolade cadeau voor moederdag, een verjaardag of bij een geboorte. Maar denk ook aan Kerst, Pasen en Sinterklaas, waar iedereen maar al te graag wat lekkers snoept. Hééél veel mensen zijn nou eenmaal dol op chocola! Een ander voordeel van het geven van een chocolade cadeau is dat je de bestelling net zo groot kan maken als je budget het toelaat. Wil jij je collega een klein presentje geven voor de zwangerschap? Dat kan! Wil jij je werknemers eens flink verrassen met een Kerstpakket vol chocolaatjes? Ook dat kan!

Wisselend chocolade assortiment

Als je een lekker chocola cadeau wil geven, kun je kiezen voor onze kant en klare cadeau opties, zoals onze verrassingstas of de bonbons geschenkdozen. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een combinatie van onze chocolade producten. Wij zullen al het lekkers op een leuke manier verpakken en versturen naar de gelukkige ontvanger. Je kunt dan onder andere kiezen uit het brede assortiment van heerlijke Belgische chocolade, Italiaanse nougat, fudge en bonbons. Overigens wisselt het chocolade assortiment van We Love Chocolate elke week met nieuwe chocolade. En zoek je echt iets bijzonders, maar kun je het niet vinden? Neem dan direct contact met ons op, want wij staan altijd open voor leuke creaties.

Chocolade bezorgen en versturen

Onze chocolade producten zien er van zichzelf vaak al leuk uit, maar worden ook nog eens feestelijk ingepakt als leuk chocolade cadeau om te geven. Vanuit onze online chocoladewinkel kunnen wij jouw chocolade kado laten bezorgen waar je maar wilt. Chocolade versturen wij per post in elke gewenste brievenbus of als chocolade pakket wanneer de bestelling wat groter is. Als je voor 16:00 uur bestelt, heb je de chocolade bestelling uiterlijk 2 werkdagen later in huis, dus ook voor last minute cadeaus, is chocolade een goede optie!

Een chocolade cadeau laten bezorgen was nog nooit zo makkelijk en lekker

© 2018 - 2024 We Love Chocolate | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel