• Geboorte chocolade roze
  Geboorte chocolade roze

  Leuk om cadeau te geven bij een baby shower, bekendmaking geslacht, geboorte of kraamvisite. Heel erg schattig de roze geboorte chocolade, de doorzichtige doos is gevuld met chocolade in verschillende vormen oa: baby's, wiegjes,

  € 16,95
 • Geboorte chocolade blauw
  Geboorte chocolade blauw

  Leuk om cadeau te geven bij een baby shower, bekendmaking geslacht, geboorte of kraamvisite. Heel erg schattig de blauwe geboorte chocolade, de doorzichtige doos is gevuld met chocolade in verschillende vormen oa: baby's, wiegjes,

  € 16,95
 • Zakje met baby's roze
  Zakje met baby's roze

  De baby chocolaatjes mogen toch niet ontbreken bij de geboorte. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 10 stuks. Alle geboorte chocolade is alleen te verkrijgen in melk chocolade.

  ∙ Baby's roze
  ∙ Melk chocolade
  ∙ 28,1%…

  € 4,75
 • Zakje met baby's blauw
  Zakje met baby's blauw

  De baby chocolaatjes mogen toch niet ontbreken bij de geboorte. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 10 stuks. Alle geboorte chocolade is alleen te verkrijgen in melk chocolade.

  ∙ Baby's blauw
  ∙ Melk chocolade
  ∙ 28,1%…

  € 4,75
 • Zakje met beertjes roze
  Zakje met beertjes roze

  Wat schattig zijn deze beertjes van melk chocolade. De beertjes zijn verpakt in een zakje van 130 gram, dat zijn 10 chocolaatjes. Alle geboorte chocolade is alleen te verkrijgen in melk chocolade.

  ∙ Beertjes roze
  ∙ Melk…

  € 4,75
 • Zakje met beertjes blauw
  Zakje met beertjes blauw

  Wat schattig zijn deze beertjes van melk chocolade. De beertjes zijn verpakt in een zakje van 130 gram, dat zijn 10 chocolaatjes. Alle geboorte chocolade is alleen te verkrijgen in melk chocolade.

  ∙ Beertjes blauw
  ∙ Melk…

  € 4,75
 • Zakje met oublies roze
  Zakje met oublies roze

  Hoera, er is een meisje geboren!
  De geboorte oublies zijn gedecoreerd met roze muisjes, leuk om te trakteren in plaats van een beschuit. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 8 stuks. Alle geboorte chocolade is alleen te verkrijgen…

  € 4,75
 • Zakje met oublies blauw
  Zakje met oublies blauw

  Hoera, er is een jongetje geboren!
  De geboorte oublies zijn gedecoreerd met blauwe muisjes, leuk om te trakteren in plaats van een beschuit. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 8 stuks. Alle geboorte chocolade is alleen te…

  € 4,75
 • Zakje met wieg/fles roze
  Zakje met wieg/fles roze

  Heerlijk en leuk zijn deze geboorte chocolaatjes. Een wieg en fles van massieve melk chocolade. De chocolaatjes zijn gedecoreerd met roze musket.

  € 4,75
 • Zakje met wieg/fles blauw
  Zakje met wieg/fles blauw

  Heerlijk en leuk zijn deze geboorte chocolaatjes. Een wieg en fles van massieve melk chocolade. De chocolaatjes zijn gedecoreerd met blauw musket.

  € 4,75
 • Zakje met Nijntjes
  Zakje met Nijntjes

  Nijntje met een geel en rood shirt aan, spelend met de bal afgebeeld op deze chocolaatjes. De Nijntjes zijn verpakt in een zakje van 130 gram, dat zijn 9 chocolaatjes.

  € 4,75
 • Lolly Nijntje
  Lolly Nijntje

  Wat schattig deze Nijntje lolly's, ze zijn er in de varianten melk of wit.

  Nijntje
  Lolly
  Melk chocolade
  Ongevulde platte chocolade
  Callebaut chocolade
  Gewicht: 30 gram

  € 2,75

Geboorte chocolade

Als je het ons vraagt, zijn chocolade en geboortes onloSMAKELIJK met elkaar verbonden! Sowieso komt de chocolade verslaving al goed op gang bij menige zwangerschap en deze voorliefde voor chocola hoeft natuurlijk niet te stoppen na de geboorte. Voor familie, vrienden, collega’s en kennissen is geboorte chocolade dan ook een ideaal cadeautje om te geven rondom de zwangerschap. Geboorte chocolade wordt dan ook veelal gegeven bij de volgende gelegenheden:

 • zwangerschap​
 • bekendmaking geslacht​
 • baby shower
 • kraamvisite
 • ​traktatie op het werk

Chocolade en zwanger

Tijdens de zwangerschap kunnen veel vrouwen extra genieten van een stukje chocolade. Er gaan veel fabels en feiten de ronde of dit wel of niet veilig is voor de baby. Gelukkig kunnen we je geruststellen: chocolade kan je tijdens je zwangerschap gewoon veilig blijven eten. Zoals met veel dingen geldt wel dat het verstandig is om niet teveel chocola te eten als je zwanger bent. Chocolade bevat namelijk cafeïne en in grote hoeveelheden kan deze stof negatieve gevolgen hebben. Het doktersadvies is om niet meer dan 30 gram chocolade per dag te eten. Maar wist je dat witte chocolade normaliter helemaal geen cafeïne bevat?

Chocolade met blauwe of roze muisjes?

Ergens tussen de 14 en 20 weken kunnen mensen ervoor kiezen om het geslacht te laten bepalen. Dit kan natuurlijk erg handig zijn om je voor te bereiden op de geboorte, maar het is ook nog eens een goede reden voor een lekker stukje chocolade. Wat dacht je van chocolade met blauwe of roze muisjes? We Love Chocolate heeft vanalles in huis voor de perfecte gender reveal party chocolade.

Geboorte bonbons bestellen

Ook tijdens de baby shower is het natuurlijk heerlijk om met familie en goede vriendinnen te genieten van heerlijke chocolade. Zo kun je kiezen uit heerlijke chocolade bonbons en andere geboorte chocolade. Of ga je voor een onvergetelijke indruk bij een kraamvisite? Verwen die kersverse mama en papa met eens lekker met onze geboorte bonbons!

Geboorte chocolade bestellen was nog nooit zo makkelijk en lekker!

© 2018 - 2024 We Love Chocolate | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel