per pagina
 • Zakje met kattentongen melk
  Zakje met kattentongen melk

  De ouderwetse kattentongen zijn verkrijgbaar in puur of melk chocolade. Dit zakje is gevuld met melk chocolade en weegt 130 gram, dat zijn 16 stuks.

  € 4,75
 • Zakje met kattentongen puur
  Zakje met kattentongen puur

  De ouderwetse kattentongen zijn verkrijgbaar in puur of melk. De pure kattentongen zijn lactose en gluten vrij. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 16 stuks.

  € 4,75
 • Zakje met krakelingen melk
  Zakje met krakelingen melk

  De krakelingen zijn geheel van chocolade en zijn verkrijgbaar in puur of melk chocolade. Deze variant is gemaakt van minimaal melkchocolade 34% cacao. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 12 stuks.

  € 4,75
 • Zakje met krakelingen puur
  Zakje met krakelingen puur

  De krakelingen zijn geheel van chocolade en zijn verkrijgbaar in puur of melk chocolade. De pure krakelingen zijn lactose en gluten vrij. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 12 stuks.

  € 4,75
 • Zakje met krokant blaadjes melk
  Zakje met krokant blaadjes melk

  De krokant blaadjes zijn verkrijgbaar in puur, melk of wit. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 16 stuks.

  € 4,75
 • Zakje met krokant blaadjes puur
  Zakje met krokant blaadjes puur

  De krokant blaadjes zijn verkrijgbaar in puur, melk of wit. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 16 stuks.

  € 4,75
 • Zakje met krokant blaadjes wit
  Zakje met krokant blaadjes wit

  De krokant blaadjes zijn verkrijgbaar in puur, melk of wit. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 16 stuks.

  € 4,75
 • Zakje met boomschors melk
  Zakje met boomschors melk

  Boomschors is hele dunne opgekrulde chocolade, waardoor het erg luchtig is. Verkrijgbaar in puur en melk. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 10 stuks.

  € 4,75
 • Zakje met boomschors puur
  Zakje met boomschors puur

  Boomschors is hele dunne opgekrulde chocolade, waardoor het erg luchtig is. Verkrijgbaar in puur en melk. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 10 stuks.

  € 4,75
 • Zakje met gemberbollen
  Zakje met gemberbollen

  Deze overheerlijke gekonfijte gemberbollen zijn omhult met pure chocolade. De pure gemberbollen zijn lactose vrij. Een zakje gemberbollen weegt 130 gram, dat zijn 9 stuks.

  € 4,75
 • Zakje met sinaasschillen puur
  Zakje met sinaasschillen puur

  Mmmmm sinaasappel met chocolade, de perfecte combinatie. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 15 stuks.

  € 4,75
 • Zakje met sinaasschillen melk
  Zakje met sinaasschillen melk

  Mmmmm sinaasappel met chocolade, de perfecte combinatie. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 15 stuks.

  ∙ Gekonfijte sinaasappelschillen
  ∙ Melk chocolade
  ∙ Gevulde chocolade
  ∙ Callebaut chocolade
  ∙ Gewicht: 130 gram
  ∙…

  € 4,75
 • Zakje met kersenbonbons
  Zakje met kersenbonbons

  Dit zijn speciale kersenbonbons, er zit namelijk een hele kers in met pit en steel. De kers is gedrenkt in de alcohol en daarna omhult met pure chocolade. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 7 stuks kersenbonbons.

  € 4,75
 • Zakje met rumbonen
  Zakje met rumbonen

  In deze pure chocolade zit vloeibare rum. De rumbonen zijn lactose vrij.
  Een zakje rumbonen weegt 130 gram, dat zijn 10 stuks.

  € 4,75
 • Zakje met mokka boontjes puur
  Zakje met mokka boontjes puur

  De favoriete, mokka boontjes heeeeeerlijk! Van buiten harde chocolade, van binnen zachte mokka vulling.Een zakje weegt 130 gram, dat zijn ongeveer 130 mokka boontjes.

  € 4,75
 • Zakje met amandelen zeezout caramel
  Zakje met amandelen zeezout caramel

  Wat een feestje, amandelen met daar omheen witte chocolade en caramel smaak. Een zakje amandelen weegt 130 gram, dat zijn ongeveer 20 stuks.

  € 4,75

Chocolade cadeau

Een chocolade cadeau, is dat niet altijd leuk om te geven en lekker om te krijgen? Naar schatting is dan ook ongeveer 70% van al onze bestellingen een chocolade cadeau. Dat is natuurlijk ook niet zo gek, omdat het geven van chocolade passend is voor vele gelegenheden en feestdagen. Denk hierbij aan een chocolade cadeau voor moederdag, een verjaardag of bij een geboorte. Maar denk ook aan Kerst, Pasen en Sinterklaas, waar iedereen maar al te graag wat lekkers snoept. Hééél veel mensen zijn nou eenmaal dol op chocola! Een ander voordeel van het geven van een chocolade cadeau is dat je de bestelling net zo groot kan maken als je budget het toelaat. Wil jij je collega een klein presentje geven voor de zwangerschap? Dat kan! Wil jij je werknemers eens flink verrassen met een Kerstpakket vol chocolaatjes? Ook dat kan!

Wisselend chocolade assortiment

Als je een lekker chocola cadeau wil geven, kun je kiezen voor onze kant en klare cadeau opties, zoals onze verrassingstas of de bonbons geschenkdozen. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een combinatie van onze chocolade producten. Wij zullen al het lekkers op een leuke manier verpakken en versturen naar de gelukkige ontvanger. Je kunt dan onder andere kiezen uit het brede assortiment van heerlijke Belgische chocolade, Italiaanse nougat, fudge en bonbons. Overigens wisselt het chocolade assortiment van We Love Chocolate elke week met nieuwe chocolade. En zoek je echt iets bijzonders, maar kun je het niet vinden? Neem dan direct contact met ons op, want wij staan altijd open voor leuke creaties.

Chocolade bezorgen en versturen

Onze chocolade producten zien er van zichzelf vaak al leuk uit, maar worden ook nog eens feestelijk ingepakt als leuk chocolade cadeau om te geven. Vanuit onze online chocoladewinkel kunnen wij jouw chocolade kado laten bezorgen waar je maar wilt. Chocolade versturen wij per post in elke gewenste brievenbus of als chocolade pakket wanneer de bestelling wat groter is. Als je voor 16:00 uur bestelt, heb je de chocolade bestelling uiterlijk 2 werkdagen later in huis, dus ook voor last minute cadeaus, is chocolade een goede optie!

Een chocolade cadeau laten bezorgen was nog nooit zo makkelijk en lekker

© 2018 - 2024 We Love Chocolate | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel