per pagina
 • Half ei gevuld met eitjes middel
  Half ei gevuld met eitjes middel

  Dit halve chocolade ei (in melk of puur) is opgevuld met mix aan verschillende soorten smaken eitjes, het halve ei gevuld weegt 270 gram.

  € 15,95
 • Half ei gevuld met eitjes groot
  Half ei gevuld met eitjes groot

  Dit halve chocolade ei (in melk of puur) is opgevuld met mix aan verschillende soorten smaken eitjes, het halve ei gevuld weegt 425 gram.

  € 21,95
 • Geschenkdoos Pasen groot
  Geschenkdoos Pasen groot

  Deze geschenkdoos met paaschocolade bestaat uit ongevulde massieve chocolade. Het is een combinatie van melk, puur en witte chocolade.

  € 9,95
 • Geschenkdoos Pasen klein
  Geschenkdoos Pasen klein

  Deze geschenkdoos met paaschocolade bestaat uit ongevulde massieve chocolade. Het is een combinatie van melk, puur en witte chocolade.

  € 4,95
 • Zakje met mix eitjes
  Zakje met mix eitjes

  Dit zakje is een mix van diverse smaken paaseitjes. De eitjes zijn gevuld met diverse smaken oa caramel, biscuit, advocaat, tiramisu enz. Een zakje weegt ongeveer 200 gram, dat zijn 15 stuks.​

  € 7,95
 • Zakje met konijntjes melk
  Zakje met konijntjes melk

  Wat een schattige konijntjes, het is heerlijke melk chocolade. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 10 stuks.

  € 4,50
 • Zakje met konijntjes puur
  Zakje met konijntjes puur

  Wat een schattige konijntjes, het is heerlijke pure chocolade. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 10 stuks.

  € 4,50
 • Zakje met konijntjes wit
  Zakje met konijntjes wit

  Wat een schattige konijntjes, het is heerlijke witte chocolade. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 10 stuks.

  € 4,50
 • Zakje met crazy chicken melk
  Zakje met crazy chicken melk

  Deze kippen worden ook wel crazy chickens genoemd, het is heerlijke melk chocolade. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 10 stuks.

  € 4,50
 • Zakje met crazy chicken geel
  Zakje met crazy chicken geel

  Deze kippen worden ook wel crazy chickens genoemd, het is heerlijke witte chocolade. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 10 stuks.

  € 4,50
 • Zakje met crazy chicken puur
  Zakje met crazy chicken puur

  Deze kippen worden ook al crazy chickens genoemd, het is heerlijke pure chocolade. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 10 stuks.

  € 4,50
 • Zakje met ducky
  Zakje met ducky

  Wat een schattige kuikentjes, gemaakt van heerlijke Belgische melk chocolade. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 10 stuks.

  € 4,50
 • Zakje met eendjes geel
  Zakje met eendjes geel

  Wat schattig zijn deze gele eendjes, heerlijke witte chocolade. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 10 stuks.

  € 4,50
 • Zakje met eendjes melk
  Zakje met eendjes melk

  Wat schattig zijn deze eendjes, gemaakt van heerlijke Belgische melk chocolade. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 10 stuks.

  € 4,50
 • Zakje met paaseieren
  Zakje met paaseieren

  Deze paaseieren zijn gemaakt van heerlijke melk chocolade. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 10 stuks.

  € 4,50
 • Zakje met nibbles puur
  Zakje met nibbles puur

  Dit konijntje heet Nibbles, gemaakt van pure chocolade. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 9 stuks.

  € 4,50
per pagina

Chocolade cadeau

Een chocolade cadeau, is dat niet altijd leuk om te geven en lekker om te krijgen? Naar schatting is dan ook ongeveer 70% van al onze bestellingen een chocolade cadeau. Dat is natuurlijk ook niet zo gek, omdat het geven van chocolade passend is voor vele gelegenheden en feestdagen. Denk hierbij aan een chocolade cadeau voor moederdag, een verjaardag of bij een geboorte. Maar denk ook aan Kerst, Pasen en Sinterklaas, waar iedereen maar al te graag wat lekkers snoept. Hééél veel mensen zijn nou eenmaal dol op chocola! Een ander voordeel van het geven van een chocolade cadeau is dat je de bestelling net zo groot kan maken als je budget het toelaat. Wil jij je collega een klein presentje geven voor de zwangerschap? Dat kan! Wil jij je werknemers eens flink verrassen met een Kerstpakket vol chocolaatjes? Ook dat kan!

Wisselend chocolade assortiment

Als je een lekker chocola cadeau wil geven, kun je kiezen voor onze kant en klare cadeau opties, zoals onze verrassingstas of de bonbons geschenkdozen. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een combinatie van onze chocolade producten. Wij zullen al het lekkers op een leuke manier verpakken en versturen naar de gelukkige ontvanger. Je kunt dan onder andere kiezen uit het brede assortiment van heerlijke Belgische chocolade, Italiaanse nougat, fudge en bonbons. Overigens wisselt het chocolade assortiment van We Love Chocolate elke week met nieuwe chocolade. En zoek je echt iets bijzonders, maar kun je het niet vinden? Neem dan direct contact met ons op, want wij staan altijd open voor leuke creaties.

Chocolade bezorgen en versturen

Onze chocolade producten zien er van zichzelf vaak al leuk uit, maar worden ook nog eens feestelijk ingepakt als leuk chocolade cadeau om te geven. Vanuit onze online chocoladewinkel kunnen wij jouw chocolade kado laten bezorgen waar je maar wilt. Chocolade versturen wij per post in elke gewenste brievenbus of als chocolade pakket wanneer de bestelling wat groter is. Als je voor 16:00 uur bestelt, heb je de chocolade bestelling uiterlijk 2 werkdagen later in huis, dus ook voor last minute cadeaus, is chocolade een goede optie!

Een chocolade cadeau laten bezorgen was nog nooit zo makkelijk en lekker

© 2018 - 2023 We Love Chocolate | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel