per pagina
 • Zakje met oublies bloemen
  Zakje met oublies bloemen

  Deze melk chocolade oublies met bloemetjes zijn het perfecte cadeau. De oublies zijn verpakt in een zakje en weegt 130 gram, dat zijn 12 oublies.

  € 4,50
 • Zakje met schaapjes
  Zakje met schaapjes

  Wat is dit schaapje toch mooi, ze heet Molly. Gemaakt van melk chocolade, eigenlijk te mooi om op te eten. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 10 stuks.

  € 4,50
 • Bonbons doos herfst
  Bonbons doos herfst

  Deze overheerlijke Belgische bonbons is een ware smaaksensatie. Gevuld met echte herfst chocolade in diverse smaken.

  € 15,95
 • Bonbons geschenkdoos 16 vaks herfst
  Bonbons geschenkdoos 16 vaks herfst

  Deze luxe geschenkdoos is gevuld met 16 stuks overheerlijke herfst bonbons in een combinatie van melk, puur en wit. Eikels, dennenappels, pompoenen, mais, en nog veel meer lekkere herfstchocolade

  € 11,95
 • Bonbons geschenkdoos 9 vaks herfst
  Bonbons geschenkdoos 9 vaks herfst

  Deze luxe geschenkdoos is gevuld met 9 stuks overheerlijke herfst bonbons in een combinatie van melk, puur en wit. Eikels, dennenappels, pompoenen, mais, en nog veel meer lekkere herfstchocolade

  € 8,95
 • Zakje met herfst mix
  Zakje met herfst mix

  Wat een leuke tijd met prachtige herfstchocolade. Paddenstoelen, pompoentjes, kastanjes, dennenappels, uilen, vogelverschrikkers en nog veel meer lekkere chocolade. Dit zakje is gevuld met heerlijke verschillende smaken bonbons en

  € 7,95
 • Zakje met maisklofjes
  Zakje met maisklofjes

  De maiskolfjes zijn van chocolade en gevuld met hazelnoot praline. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 7 stuks.

  € 4,50
 • Zakje met pompoenen oranje
  Zakje met pompoenen oranje

  De pompoentjes oranje zijn heerlijke bonbons gevuld met hazelnoot praliné. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 9 stuks.

  € 4,50
 • Zakje met pompoenen geel
  Zakje met pompoenen geel

  De pompoentjes geel zijn heerlijke bonbons gevuld met hazelnoot praliné. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 9 stuks.

  € 4,50
 • Zakje met pompoenen puur
  Zakje met pompoenen puur

  De pompoentjes zijn heerlijke bonbons gevuld met caramel en koffie. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 9 stuks.

  € 4,50
 • Zakje met pompoenen bruin
  Zakje met pompoenen bruin

  De pompoentjes zijn heerlijke bonbons gevuld met caramel. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 8 stuks.

  € 4,50
 • Zakje met dennenappels
  Zakje met dennenappels

  De dennenappels zijn overheerlijke bonbons chocolade gevuld met walnoot praline. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 6 stuks.

  € 4,50
 • Zakje met dennenappels oranje
  Zakje met dennenappels oranje

  De dennenappels zijn overheerlijke bonbons chocolade gevuld met hazelnoot praline. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 6 stuks.

  € 4,50
 • Zakje met appeltjes
  Zakje met appeltjes

  De appeltjes zijn overheerlijke bonbons van melk chocolade gevuld met boterkaramel. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 8 stuks.

  € 4,50
 • Zakje met appeltjes groen
  Zakje met appeltjes groen

  De appeltjes zijn overheerlijke bonbons chocolade gevuld met hazelnoot praline. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 8 stuks.

  € 4,50
 • Zakje met halve walnoot puur
  Zakje met halve walnoot puur

  Heerlijk pure chocolade met een walnoot, dat wordt genieten. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 12 stuks.

  € 4,50
per pagina

Chocolade cadeau

Een chocolade cadeau, is dat niet altijd leuk om te geven en lekker om te krijgen? Naar schatting is dan ook ongeveer 70% van al onze bestellingen een chocolade cadeau. Dat is natuurlijk ook niet zo gek, omdat het geven van chocolade passend is voor vele gelegenheden en feestdagen. Denk hierbij aan een chocolade cadeau voor moederdag, een verjaardag of bij een geboorte. Maar denk ook aan Kerst, Pasen en Sinterklaas, waar iedereen maar al te graag wat lekkers snoept. Hééél veel mensen zijn nou eenmaal dol op chocola! Een ander voordeel van het geven van een chocolade cadeau is dat je de bestelling net zo groot kan maken als je budget het toelaat. Wil jij je collega een klein presentje geven voor de zwangerschap? Dat kan! Wil jij je werknemers eens flink verrassen met een Kerstpakket vol chocolaatjes? Ook dat kan!

Wisselend chocolade assortiment

Als je een lekker chocola cadeau wil geven, kun je kiezen voor onze kant en klare cadeau opties, zoals onze verrassingstas of de bonbons geschenkdozen. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een combinatie van onze chocolade producten. Wij zullen al het lekkers op een leuke manier verpakken en versturen naar de gelukkige ontvanger. Je kunt dan onder andere kiezen uit het brede assortiment van heerlijke Belgische chocolade, Italiaanse nougat, fudge en bonbons. Overigens wisselt het chocolade assortiment van We Love Chocolate elke week met nieuwe chocolade. En zoek je echt iets bijzonders, maar kun je het niet vinden? Neem dan direct contact met ons op, want wij staan altijd open voor leuke creaties.

Chocolade bezorgen en versturen

Onze chocolade producten zien er van zichzelf vaak al leuk uit, maar worden ook nog eens feestelijk ingepakt als leuk chocolade cadeau om te geven. Vanuit onze online chocoladewinkel kunnen wij jouw chocolade kado laten bezorgen waar je maar wilt. Chocolade versturen wij per post in elke gewenste brievenbus of als chocolade pakket wanneer de bestelling wat groter is. Als je voor 16:00 uur bestelt, heb je de chocolade bestelling uiterlijk 2 werkdagen later in huis, dus ook voor last minute cadeaus, is chocolade een goede optie!

Een chocolade cadeau laten bezorgen was nog nooit zo makkelijk en lekker

© 2018 - 2023 We Love Chocolate | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel