per pagina
 • Zakje met pompoenen puur
  Zakje met pompoenen puur

  De pompoentjes zijn heerlijke bonbons gevuld met caramel en koffie. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 9 stuks.

  € 4,50
 • Zakje met dennenappels groen
  Zakje met dennenappels groen

  De dennenappels zijn overheerlijke bonbons chocolade gevuld met walnoot praline. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 7 stuks.

  € 4,50
 • Zakje met dennenappels oranje
  Zakje met dennenappels oranje

  De dennenappels zijn overheerlijke bonbons chocolade gevuld met hazelnoot praline. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 7 stuks.

  € 4,50
 • Zakje met vogelverschrikkers
  Zakje met vogelverschrikkers

  Zal deze vogelverschrikker ook alle vogels wegjagen? Zodat jij alle chocolaatjes lekker zelf op kunt eten. De vogelverschrikkers zijn van melk chocolade. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 10 stuks.

  € 4,50
 • Zakje met halve walnoot puur
  Zakje met halve walnoot puur

  Heerlijk pure chocolade met een walnoot, dat wordt genieten. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 12 stuks.

  € 4,50
 • Zakje met eekhoorns
  Zakje met eekhoorns

  Bij de herfst mogen de eekhoorns niet ontbreken. De eekhoorn is van melk chocolade. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 10 stuks.

  € 4,50
 • Zakje met paddenstoelen
  Zakje met paddenstoelen

  Prachtig zijn deze rode paddenstoelen met witte stippen, het is witte chocolade en gedecoreerd met rood musket. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 11 stuks.

  € 4,50
 • Zakje met uilen melk
  Zakje met uilen melk

  Deze schattige uiltjes zijn van heerlijke melk chocolade. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 12 stuks.

  € 4,50
 • Zakje met uilen puur
  Zakje met uilen puur

  Deze schattige uiltjes zijn van heerlijke pure chocolade. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 12 stuks.

  € 4,50
 • Zakje met blaadjes melk
  Zakje met blaadjes melk

  Deze herfstblaadjes zijn van melk chocolade en gedecoreerd met nootjes. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 14 stuks.

  € 4,50
 • Zakje met blaadjes puur
  Zakje met blaadjes puur

  Deze herfstblaadjes zijn van pure chocolade en gedecoreerd met nootjes. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 14 stuks.

  € 4,50
 • Zakje met vosjes melk
  Zakje met vosjes melk

  Deze schattige vosjes zijn van heerlijke melk chocolade. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 13 stuks.

  € 4,50
 • Zakje met eikels
  Zakje met eikels

  Wat zijn ze leuk, en ook heel erg lekker! Bij de herfst horen deze eikels. De zitten in een mix zakje van melk en pure chocolade. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 10 stuks.

  € 4,50
 • Zakje met flikjes pompoen
  Zakje met flikjes pompoen

  Dit zijn flikjes, kleine dunnen melk chocolaatjes gedecoreerd met een pompoen. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 14 stuks.

  € 4,50
 • Zakje met flikjes eikel
  Zakje met flikjes eikel

  Dit zijn flikjes, kleine dunnen pure chocolaatjes gedecoreerd met een eikel. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 14 stuks.

  € 4,50
 • Zakje met egels
  Zakje met egels

  Deze schattige egels mogen niet ontbreken bij de herfst chocolade. Een zakje is gevuld in combinatie van melk en witte chocolade egels. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 10 stuks.

  € 4,50
per pagina

Chocolade cadeau

Een chocolade cadeau, is dat niet altijd leuk om te geven en lekker om te krijgen? Naar schatting is dan ook ongeveer 70% van al onze bestellingen een chocolade cadeau. Dat is natuurlijk ook niet zo gek, omdat het geven van chocolade passend is voor vele gelegenheden en feestdagen. Denk hierbij aan een chocolade cadeau voor moederdag, een verjaardag of bij een geboorte. Maar denk ook aan Kerst, Pasen en Sinterklaas, waar iedereen maar al te graag wat lekkers snoept. Hééél veel mensen zijn nou eenmaal dol op chocola! Een ander voordeel van het geven van een chocolade cadeau is dat je de bestelling net zo groot kan maken als je budget het toelaat. Wil jij je collega een klein presentje geven voor de zwangerschap? Dat kan! Wil jij je werknemers eens flink verrassen met een Kerstpakket vol chocolaatjes? Ook dat kan!

Wisselend chocolade assortiment

Als je een lekker chocola cadeau wil geven, kun je kiezen voor onze kant en klare cadeau opties, zoals onze verrassingstas of de bonbons geschenkdozen. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een combinatie van onze chocolade producten. Wij zullen al het lekkers op een leuke manier verpakken en versturen naar de gelukkige ontvanger. Je kunt dan onder andere kiezen uit het brede assortiment van heerlijke Belgische chocolade, Italiaanse nougat, fudge en bonbons. Overigens wisselt het chocolade assortiment van We Love Chocolate elke week met nieuwe chocolade. En zoek je echt iets bijzonders, maar kun je het niet vinden? Neem dan direct contact met ons op, want wij staan altijd open voor leuke creaties.

Chocolade bezorgen en versturen

Onze chocolade producten zien er van zichzelf vaak al leuk uit, maar worden ook nog eens feestelijk ingepakt als leuk chocolade cadeau om te geven. Vanuit onze online chocoladewinkel kunnen wij jouw chocolade kado laten bezorgen waar je maar wilt. Chocolade versturen wij per post in elke gewenste brievenbus of als chocolade pakket wanneer de bestelling wat groter is. Als je voor 16:00 uur bestelt, heb je de chocolade bestelling uiterlijk 2 werkdagen later in huis, dus ook voor last minute cadeaus, is chocolade een goede optie!

Een chocolade cadeau laten bezorgen was nog nooit zo makkelijk en lekker

© 2018 - 2022 We Love Chocolate | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel