per pagina
 • Chocoladeletter S puur
  Chocoladeletter S puur

  Met Sinterklaas mag een chocoladeletter niet ontbreken. Deze pure S chocoladeletter is massief en gedecoreerd met een Sinterklaas of Piet. Gemaakt van (h)eerlijk Belgische Callebaut chocolade. De letter is verpakt in een mooie…

  € 6,00
 • Chocoladeletter S melk
  Chocoladeletter S melk

  Met Sinterklaas mag een chocoladeletter niet ontbreken. Deze melk S chocoladeletter is massief en gedecoreerd met een Sinterklaas. Gemaakt van (h)eerlijk Belgische Callebaut chocolade. De letter is verpakt in een mooie rode doos…

  € 6,00
 • Chocoladeletter S wit
  Chocoladeletter S wit

  Met Sinterklaas mag een chocoladeletter niet ontbreken. Deze witte S chocoladeletter is massief en gedecoreerd met een Sinterklaas. Gemaakt van (h)eerlijk Belgische Callebaut chocolade. De letter is verpakt in een mooie rode doos…

  € 6,00
 • Chocoladeletter P; in de varianten puur, melk
  Chocoladeletter P; in de varianten puur, melk

  De chocoladeletter P is verkrijgbaar is puur en melk. De chocoladeletter heeft een gewicht van 200 gram en is gedecoreerd met een Sint of Piet.

  Wil je meer aantallen bestellen? Of ben je op zoek naar een andere specifieke letter,…

  € 6,00
 • Chocoladeletter M; in de varianten puur, melk
  Chocoladeletter M; in de varianten puur, melk

  De chocoladeletter M is verkrijgbaar is puur en melk. De chocoladeletter heeft een gewicht van 200 gram en is gedecoreerd met een Sint of Piet.

  Wil je meer aantallen bestellen? Of ben je op zoek naar een andere specifieke letter,…

  € 6,00
 • Chocoladeletter S hagelslag
  Chocoladeletter S hagelslag

  De chocoladeletter S hagelslag is verkrijgbaar in melkchocolade. De chocoladeletter heeft een gewicht van 200 gram en is gedecoreerd met een Piet en hagelslag.

  Wil je meer aantallen bestellen? Of ben je op zoek naar een andere…

  € 6,00
 • Chocoladeletter S puur met noten
  Chocoladeletter S puur met noten

  De chocoladeletter S met heerlijke walnoten is verkrijgbaar in pure chocolade. De chocoladeletter heeft een gewicht van 200 gram.

  Wil je meer aantallen bestellen? Of ben je op zoek naar een andere specifieke letter, mail ons dan…

  € 6,00
 • Chocoladeletter S karamel
  Chocoladeletter S karamel

  De chocoladeletter S karamel is verkrijgbaar in witte chocolade. De chocoladeletter heeft een gewicht van 200 gram en is gedecoreerd met gouden crunch.

  € 6,00
 • Chocoladeletter S melk party
  Chocoladeletter S melk party

  De chocoladeletter S met party versiersel is verkrijgbaar in melk chocolade. De chocoladeletter heeft een gewicht van 200 gram, wie maak jij hier blij mee?

  € 6,00
 • Chocoladeletter S wit met aardbei
  Chocoladeletter S wit met aardbei

  De chocoladeletter S is gedecoreerd met aardbei en framboos, ook zitten er kleine stukjes meringues op. Loopt het water je al in de mond? Allen verkrijgbaar in witte chocolade. De chocoladeletter heeft een gewicht van 200…

  € 6,00
 • Chocoladeletter XL
  Chocoladeletter XL

  Voor de echte chocoladeliefhebbers de chocoladeletter XL!! De melkchocoladeletter heeft een gewicht van 450 gram en is gedecoreerd met Sint en Piet.

  € 12,00
 • Bonbons geschenkdoos 16 vaks Sint
  Bonbons geschenkdoos 16 vaks Sint

  Deze luxe geschenkdoos is gevuld met 16 stuks overheerlijke bonbons in een combinatie van melk, puur en wit.

  LET OP! Omdat we elke week nieuwe chocolade krijgen, kan de foto afwijken van de werkelijkheid. We zorgen er natuurlijk…

  € 9,95
 • Bonbons geschenkdoos 9 vaks Sint
  Bonbons geschenkdoos 9 vaks Sint

  Deze luxe geschenkdoos is gevuld met 9 stuks overheerlijke bonbons in een combinatie van melk, puur en wit.

  LET OP! Omdat we elke week nieuwe chocolade krijgen, kan de foto afwijken van de werkelijkheid. We zorgen er natuurlijk…

  € 7,95
 • Zakje met Sinterklaas
  Zakje met Sinterklaas

  De goedheiligman, mag uiteraad niet ontbreken. Het is melk chocolade en er zitten 10 stuks in een zakje met Sinterklaas.

  ----------

  glutenvrij

  ----------

  € 3,95
 • Zakje met Pieten geel
  Zakje met Pieten geel

  De Sint heeft ook een paar knechten, zoals deze zwarte pieten gekleed in het geel. Het is melk chocolade en er zitten 10 stuks in een zakje met Pieten geel.

  ----------

  glutenvrij

  ----------

  € 3,95
 • Zakje met Pieten oranje
  Zakje met Pieten oranje

  De Sint heeft ook een paar knechten, zoals deze zwarte pieten gekleed in het oranje. Het is melk chocolade en er zitten 10 stuks in een zakje met Pieten oranje.

  ----------

  glutenvrij

  ----------

  € 3,95
per pagina

Sinterklaas chocolade

Leverbaar vanaf eind oktober

Sinterklaas is ons traditioneel Nederlands kinderfeest en ‘snoepgoed’ speelt hierbij toch een belangrijke rol. Overigens is het misschien een kinderfeest, maar bij We Love Chocolat vinden wij dat ook de volwassenen geoorloofd zijn om lekker van de sinterklaas chocolade te snoepen. Tenminste, als ze braaf zijn geweest het afgelopen jaar...!  Sinterklaas chocolaatjes kun je verstoppen in het strooigoed van de pieten, maar zien er ook zeker gezellig uit op tafel.

Sinterklaas chocolade is verkrijgbaar in vele hoedanigheden, waaronder:

 • chocoladeletters
 • chocolade bonbons
 • chocolade sintfiguren: sinterklaas, pieten, paard van sinterklaas, cadeautjes

Chocoladeletters
Iedereen die sinterklaas viert, krijgt ongetwijfeld ook één of meerdere chocoladeletters. Wist je dat de oorsprong van chocoladeletters niet helemaal duidelijk is? Hoogstwaarschijnlijk is het begonnen in de middeleeuwen op de kloosterscholen. Hier werden letters van brooddeeg gebruikt om te leren schrijven. In de 19e eeuw ontstond er een gewoonte om sinterklaas cadeau’s onder een kleed te leggen. Om aan te geven voor welk kind de cadeaus waren, werd hier een letter van brooddeeg opgelegd. Dit is waarschijnlijk de reden dat wij tegenwoordig ook de eerste letter van onze naam geven of krijgen. Zo, weer iets bijgeleerd over chocoladeletters!

Chocoladeletters zijn nu niet meer weg te denken tijdens de sinterklaasperiode en verkrijgbaar in vele smaken, vormen en maten:

 • ongevuld in pure, melk, witte chocolade
 • gevuld met noten, praliné, caramel zeezout en nog veel meer
 • eenvoudige, meer goedkope chocoladeletters
 • luxe chocoladeletters
 • en natuurlijk elke letter van het alfabet!​

Sinterklaas chocolade online bestellen

We Love Chocolate is verkozen tot beste chocoladewinkel van Nederland. Dat is nog eens goede reden om bij ons sinterklaas chocolade te bestellen! Een groot deel van onze chocoladeproducten is te bestellen via onze webshop www.chocoladebestellen.nl. Maar zoek je iets speciaals, maar kun je het niet vinden online? Aarzel niet en neem contact met ons op, dan gaan wij het voor je regelen.

Sinterklaas chocolade of chocoladeletters bestellen was nog nooit zo makkelijk en lekker! En dat geldt ook voor zakelijke bestellingen.

 

© 2018 - 2021 We Love Chocolate | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel