Moederdag chocolade

1 dag per jaar zijn de rollen even omgedraaid: Moederdag. Al die jaren probeert ze jou gelukkig te maken en nu is het aan jou om te zorgen dat je lieve moeder die dag met een grote smile op haar gezicht rondloopt. Natuurlijk kun je weer even gauw een bosje bloemen halen of een ontbijtje op bed verzorgen, maar als je haar écht wil verwennen, dan bestel je natuurlijk overheerlijke moederdag chocolade of bonbons!

Voor de twijfelaars die nog niet helemaal zeker weten of moederdag chocolade of moederdag bonbons de beste keuze is, zullen we nog een tweetal redenen aanvoeren:

  • Chocolade maakt je moeder gelukkig: wist je dat door moederdag chocolade de hoeveelheid endorfine toeneemt die door de hersenen wordt afgegeven? Endorfine staat erom bekend een gelukzalig gevoel te geven, pijn te verzachten en stress te verminderen. Dat wil jij toch zeker ook voor je moeder?
  • Perfecte snack: Veel moeders zien het eten van chocolade of bonbons als de perfecte snack voor het ultieme verwenmoment. Je moeder heeft het waarschijnlijk al druk genoeg met werk, opvoeding en haar sociale leven. Laat je moeder daarom ook even genieten van overheerlijke moederdag chocolade of bonbons en misschien mag jij ook wel mee smullen.

Chocolade hartjes of 1 kilo liefde?

Het assortiment liefdes chocolade is zeer divers en bestaat onder andere uit chocolade hartjes, lieve beertjes en bloemetjes in diverse smaken. Als iemand echt wel wat liefde verdient, kies je al snel voor een bonbons geschenkdoos. En als je échte liefde wil laten voelen, dan is de kiloknaller hartjes chocolade een absolute musthave! Geniet samen van 1 kilo bonbons met overheerlijke vullingen, zoals chocolademousse, aardbei en praline. De mooi opgemaakte mand met liefdes chocolade bevat ook platte, ongevulde chocolade, zodat ook de traditionele chocolade hartjes een plekje krijgen die ze verdienen

Chocolade hartjes

Het assortiment moederdag chocolade is zeer divers en bestaat onder andere uit chocolade hartjes en lieve beertjes in diverse smaken. Kies hierbij uit bonbons of platte ongevulde chocolade. De moederdag bonbons is gevuld met praline, aardbei, caramel, chocolade mousse, brownie, hazelnoot en ga zo maar door. Het is mogelijk om losse zakjes te bestellen, maar uit ervaring weten we dat de meeste moeders pas echt gaan stralen bij een mooie geschenkdoos of 1 kilo chocolade.  

Moederdagcadeau bestellen

Bij het zien van onze moederdag bonbons of andere moederdag chocolade loopt het water je waarschijnlijk al in de mond, maar wij zorgen ervoor dat het ook nog eens feestelijk wordt ingepakt. Zo wordt jouw chocolade moederdag cadeau nog leuker om te geven én te krijgen. 

Via onze webshop www.chocoladebestellen.nl kunnen wij jouw moederdag chocolade laten bezorgen waar je maar wilt. Moederdag chocolade versturen wij per post naar elke brievenbus of als pakketje wanneer de bestelling wat groter is. Neem gerust contact met ons op als je speciale wensen hebt en regelen wij het perfecte chocolade cadeau voor Moederdag

Moederdag chocolade bestellen was nog nooit zo makkelijk en lekker!

© 2018 - 2024 We Love Chocolate | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel