per pagina
 • Zakje met kerstsok melk
  Zakje met kerstsok melk

  De kerstsokken zijn van melk chocolade en er zit ongeveer 130 gram in een zakje, dat zijn 10 stuks kerstsokken.

  ----------

  glutenvrij

  ----------

  € 3,95
 • Zakje met kerstsok puur
  Zakje met kerstsok puur

  De kerstsokken zijn van pure chocolade en er zit ongeveer 130 gram in een zakje, dat zijn 10 stuks kerstsokken.

  ----------

  glutenvrij

  ----------

  € 3,95
 • Zakje met sneeuwpopjes wit
  Zakje met sneeuwpopjes wit

  De sneeuwpoppen kunnen niet ontbreken, hopelijk krijgen we een witte kerst! De sneeuwpopjes zijn van witte chocolade. Er zit ongeveer 130 gram in een zakje, dat zijn 10 stuks sneeuwpopjes.

  ----------

  glutenvrij

  ----------

  € 3,95
 • Lolly kerst divers
  Lolly kerst divers

  De lollies voor kerst zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en smaken, graag bij opmerkingen vermelden welke je graag wilt ontvangen. Vervolgens gaan wij bekijken of deze aanwezig is in de winkel en naar je opsturen.

  € 2,00
per pagina

Kerstchocolade
Leverbaar vanaf eind oktober

Een ideale kerst is natuurlijk gezellig met familie of vrienden bij elkaar zijn. Het liefst met een flink pak sneeuw en een goed gevulde tafel met heerlijk eten en drinken. Één belangrijk detail ontbreekt hier nog: kerstchocolade! Kerstchocolaatjes zijn de finishing touch op elke gezellig aangeklede tafel met kerst en zijn verkrijgbaar in diverse chocolade kerstfiguren, waaronder:

 • kerstkransjes
 • kerstmannen
 • kerstballen
 • hulstblaadjes
 • rendieren
 • sterren

Chocolade kerstkransjes
Chocolade kerstkransjes zijn toch wel de meest populaire kerstchocolaatjes.Wist je dat de oorsprong van de kerstkrans ligt bij de Germanen? Zij vierden de terugkomst van de zon en maakten een krans van planten en bomen in de vorm van de zon, een zonnewiel. Echter, meer dan 2000 jaar geleden kreeg het zonnewiel een christelijke betekenis, namelijk het symbool voor onvergankelijke licht der wereld. Al dan niet chocolade kerstkransjes worden nu vooral gebruikt omdat we het mooi of leuk vinden. Zo, nu heb jij een interessant feitje te vertellen tijdens de kerstdagen.

 

Kerstbonbons
Het assortiment kerstchocolade bestaat ook gedeeltelijk uit kerstbonbons. Dit is voornamelijk Belgische bonbons gevuld met zachte chocolade in diverse smaken. Veelal is de kerstbonbons te bestellen in een mooie geschenkverpakking van 9 of 16 stuks. Kerst chocolade is namelijk ook erg populair als kerstgeschenk. Eigenlijk zou er toch onder elke kerstboom een kerst chocolade cadeau moeten liggen? Dus verwen jezelf of verras een dierbare met chocolaatjes in kerst thema!

 

Kerst chocolade of bonbons bestellen
We Love Chocolate is verkozen tot beste chocoladewinkel van Nederland. Dat is nog eens goede reden om bij ons kerst chocolade te bestellen! Een groot deel van onze chocoladeproducten is te bestellen via onze webshop www.chocoladebestellen.nl. Maar zoek je iets speciaals, maar kun je het niet vinden online? Aarzel niet en neem contact met ons op, dan gaan wij het voor je regelen.

Kerst chocolade of bonbons bestellen was nog nooit zo makkelijk en lekker!  En dat geldt ook voor zakelijke bestellingen.

 

© 2018 - 2021 We Love Chocolate | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel