per pagina
 • Bonbons doos Pasen
  Bonbons doos Pasen

  Deze doos overheerlijke Belgische bonbons speciaal voor Pasen is een ware smaaksensatie. Leuk om de tafel aan te kleden met een etagere op deze prachtige bonbons erop.

  € 16,95
 • Bonbons geschenkdoos 16 vaks Pasen
  Bonbons geschenkdoos 16 vaks Pasen

  Deze luxe geschenkdoos met paaschocolade is gevuld met 16 stuks overheerlijke Belgische bonbons in een combinatie van melk, puur en wit.

  € 13,95
 • Bonbons geschenkdoos 9 vaks Pasen
  Bonbons geschenkdoos 9 vaks Pasen

  Deze luxe geschenkdoos met paaschocolade is gevuld met 9 stuks overheerlijke Belgische bonbons in een combinatie van melk en wit.

  € 8,95
 • Geschenkdoos Pasen groot
  Geschenkdoos Pasen groot

  Deze geschenkdoos met paaschocolade bestaat uit ongevulde massieve chocolade. Het is een combinatie van melk, puur en witte chocolade.

  € 12,95
 • Half ei gevuld met eitjes groot
  Half ei gevuld met eitjes groot

  Dit halve chocolade ei (in melk of puur) is opgevuld met mix aan verschillende soorten smaken eitjes, het halve ei gevuld weegt 425 gram.

  € 22,95
 • Half ei gevuld met eitjes middel
  Half ei gevuld met eitjes middel

  Dit halve chocolade ei (in melk of puur) is opgevuld met mix aan verschillende soorten smaken eitjes, het halve ei gevuld weegt 270 gram.

  € 16,95
 • Zakje met konijntjes puur
  Zakje met konijntjes puur

  Wat een schattige konijntjes, het is heerlijke pure chocolade. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 9 stuks.

  € 4,75
 • Zakje met konijntjes melk
  Zakje met konijntjes melk

  Wat een schattige konijntjes, het is heerlijke melk chocolade. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 9 stuks.

  € 4,75
 • Zakje met konijntjes wit
  Zakje met konijntjes wit

  Wat een schattige konijntjes, het is heerlijke witte chocolade. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 9 stuks.

  € 4,75
 • Zakje met crazy chicken puur
  Zakje met crazy chicken puur

  Deze kippen worden ook al crazy chickens genoemd, het is heerlijke pure chocolade. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 9 stuks.

  € 4,75
 • Zakje met crazy chicken melk
  Zakje met crazy chicken melk

  Deze kippen worden ook wel crazy chickens genoemd, het is heerlijke melk chocolade. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 9 stuks.

  € 4,75
 • Zakje met crazy chicken geel
  Zakje met crazy chicken geel

  Deze kippen worden ook wel crazy chickens genoemd, het is heerlijke witte chocolade. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 9 stuks.

  € 4,75
 • Zakje met schaapjes
  Zakje met schaapjes

  Wat is dit schaapje toch mooi, ze heet Molly. Gemaakt van melk chocolade, eigenlijk te mooi om op te eten. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 9 stuks.

  € 4,75
 • Zakje met ducky
  Zakje met ducky

  Wat een schattige kuikentjes, gemaakt van heerlijke Belgische melk chocolade. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 10 stuks.

  € 4,75
 • Zakje met eendjes melk
  Zakje met eendjes melk

  Wat schattig zijn deze eendjes, gemaakt van heerlijke Belgische melk chocolade. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 10 stuks.

  € 4,75
 • Zakje met eendjes geel
  Zakje met eendjes geel

  Wat schattig zijn deze gele eendjes, heerlijke witte chocolade. Een zakje weegt 130 gram, dat zijn 9 stuks.

  € 4,75
per pagina

Paas chocolade

Op 1e paasdag smaakt paaschocolade heerlijk, op 2e paasdag zeker niet minder, maar waarom zou je zolang wachten? Ruim 2 maanden wordt je al bijna bedolven onder de paaseitjes in de winkels en dat is natuurlijk niet voor niets: chocolade paaseitjes, paashaasjes en andere paasfiguurtjes zien er gezellig uit en smaken ook nog eens voortreffelijk!

Chocolade paaseitjes

Chocolade paaseitjes zijn toch wel de meest populaire paaschocolaatjes. Wist je dat de oorsprong van deze paaseitjes ligt bij de Fransen? De eerste chocolade paaseieren werden namelijk gemaakt in Frankrijk, in de 18e eeuw. Toen waren het nog uitgeblazen kippeneieren die gevuld werden met chocolade. Het was een echt luxeproduct. Nu worden de chocolade paaseitjes massaal gemaakt en gegeten, maar is er nog wel degelijk onderscheid tussen de chocolade paaseitjes uit de supermarkt en die van de chocolaterie. Proef het verschil en bestel paaseitjes bij Chocoladebestellen.nl in jouw favoriete smaken:

 • gevulde paaseitjes met onder andere tiramisu, cookie dough, creme brulee
 • massieve paaseitjes in puur, wit, melk
 • zakje mix eitjes of stel de mix paaseitjes zelf samen​

Zakelijke paasgeschenken chocolade

Het assortiment paaschocolade bestaat onder andere uit traditionele zakjes paaseitjes, paashaasjes en andere chocolade paasfiguurtjes. Maar kijk ook vooral even naar onze paasbonbons geschenkdozen. Dit zijn Belgische bonbons gevuld met zachte chocolade in diverse smaken. Veelal zijn de paasbonbons te bestellen in een mooie geschenkverpakking van 9 of 16 stuks. Paas chocolade is namelijk ook erg populair als paasgeschenk. Eigenlijk zou er toch bij elke paasbrunch een paasgeschenk van chocolade op tafel moeten liggen? En natuurlijk is een paasgeschenk ook zakelijk zeer aantrekkelijk. Elk jaar mogen wij tientallen bedrijven van paasgeschenken voorzien, dus wellicht ook bij jou? 

Dus verwen jezelf of verras een collega of dierbare met chocolaatjes in thema Pasen!

Paas chocolade of bonbons bestellen

We Love Chocolate is al sinds 2011 een bekend webadres voor vele chocoladeliefhebbers. Een groot deel van onze chocoladeproducten is te bestellen via onze webshop www.chocoladebestellen.nl. Maar zoek je iets speciaals, maar kun je het niet vinden online? Aarzel niet en neem contact met ons op, dan gaan wij het voor je regelen.

Paas chocolade of bonbons bestellen was nog nooit zo makkelijk en lekker!  En dat geldt ook voor zakelijke bestellingen.

© 2018 - 2024 We Love Chocolate | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel