per pagina
 • Geschenkdoos kerst
  Geschenkdoos kerst

  Deze geschenkdoos met kerstchocolade bestaat uit gevulde en ongevulde chocolade. Het is een combinatie van melk, puur en witte chocolade.

  € 10,95
 • Holfiguur rendier
  Holfiguur rendier

  Het rendier is van melk chocolade en is hol. Hij is 13 cm hoog en weegt 75 gram.

  Natuurlijk pakken we jouw pakketje met heel veel zorg in, maar we kunnen helaas geen garantie geven dat het holfiguur heel bij jou geleverd wordt.…

  € 5,50
 • Holfiguur kerstman
  Holfiguur kerstman

  De kerstman is van melk chocolade en is hol. Hij is 13,5 cm hoog en weegt 75 gram.

  Natuurlijk pakken we jouw pakketje met heel veel zorg in, maar we kunnen helaas geen garantie geven dat het holfiguur heel bij jou geleverd wordt.…

  € 5,50
 • Holfiguur pinguïn melk
  Holfiguur pinguïn melk

  De pinguïn is van melk chocolade en is hol. Hij is 9 cm hoog en weegt 50 gram.

  Natuurlijk pakken we jouw pakketje met heel veel zorg in, maar we kunnen helaas geen garantie geven dat het holfiguur pinguïn heel bij jou geleverd…

  € 3,95
 • Holfiguur pinguïn puur
  Holfiguur pinguïn puur

  De pinguïn is van pure chocolade en is hol. Hij is 9 cm hoog en weegt 50 gram.

  Natuurlijk pakken we jouw pakketje met heel veel zorg in, maar we kunnen helaas geen garantie geven dat het holfiguur pinguïn heel bij jou geleverd…

  € 3,95
 • Zakje met hulstblaadjes puur
  Zakje met hulstblaadjes puur

  De hulstblaadjes zijn van pure chocolade. Er zit ongeveer 130 gram in een zakje, dat zijn 20 stuks hulstblaadjes.

  € 4,50
 • Zakje met hulstblaadjes musket puur
  Zakje met hulstblaadjes musket puur

  De hulstblaadjes zijn van pure chocolade gedecoreerd met musket. Er zit ongeveer 130 gram in een zakje, dat zijn 16 stuks hulstblaadjes.

  € 4,50
 • Zakje met hulstblaadjes melk
  Zakje met hulstblaadjes melk

  De hulstblaadjes zijn er in heerlijke melk chocolade. Er zit ongeveer 130 gram in een zakje, dat zijn 20 stuks hulstblaadjes.

  € 4,50
 • Zakje met hulstblaadjes musket melk
  Zakje met hulstblaadjes musket melk

  De hulstblaadjes zijn van melk chocolade gedecoreerd met musket. Er zit ongeveer 130 gram in een zakje, dat zijn 16 stuks hulstblaadjes.

  € 4,50
 • Zakje met hulstblaadjes wit
  Zakje met hulstblaadjes wit

  Is witte chocolade jouw favoriet? Dan zijn deze hulstblaadjes echt een aanrader! Er zit ongeveer 130 gram in een zakje, dat zijn 20 stuks hulstblaadjes.

  € 4,50
 • Zakje met hulstblaadjes groen
  Zakje met hulstblaadjes groen

  Is witte chocolade jouw favoriet? Dan zijn deze hulstblaadjes echt een aanrader! Het is namelijk witte chocolade met een krokantje in de chocolade mmmmm. Er zit ongeveer 130 gram in een zakje, dat zijn 19 stuks hulstblaadjes.

  € 4,50
 • Zakje met kransjes puur
  Zakje met kransjes puur

  De kransjes zijn er in heerlijke pure chocolade. Deze pure kransjes zijn lactose vrij! Glutenvrij en vegan. Er zit ongeveer 130 gram in een zakje, dat zijn 19 stuks kransjes.

  € 4,50
 • Zakje met kransjes melk
  Zakje met kransjes melk

  De kransjes zijn er in heerlijke melk chocolade. Er zit ongeveer 130 gram in een zakje, dat zijn 19 stuks kransjes.

  € 4,50
 • Zakje met kransjes musket melk
  Zakje met kransjes musket melk

  De kransjes zijn er in heerlijke melk chocolade gedecoreerd met musket. Er zit ongeveer 130 gram in een zakje, dat zijn 16 stuks kransjes musket.

  € 4,50
 • Zakje met kransjes crispy
  Zakje met kransjes crispy

  De kransjes zijn er in heerlijke melk chocolade gedecoreerd met crispy. Er zit ongeveer 130 gram in een zakje, dat zijn 16 stuks kransjes musket.

  € 4,50
 • Zakje met kerstballen melk
  Zakje met kerstballen melk

  De kerstballen zijn van heerlijke melk chocolade. Er zit ongeveer 130 gram in een zakje, dat zijn 10 stuks kerstballen.

  € 4,50
per pagina

Chocolade cadeau

Een chocolade cadeau, is dat niet altijd leuk om te geven en lekker om te krijgen? Naar schatting is dan ook ongeveer 70% van al onze bestellingen een chocolade cadeau. Dat is natuurlijk ook niet zo gek, omdat het geven van chocolade passend is voor vele gelegenheden en feestdagen. Denk hierbij aan een chocolade cadeau voor moederdag, een verjaardag of bij een geboorte. Maar denk ook aan Kerst, Pasen en Sinterklaas, waar iedereen maar al te graag wat lekkers snoept. Hééél veel mensen zijn nou eenmaal dol op chocola! Een ander voordeel van het geven van een chocolade cadeau is dat je de bestelling net zo groot kan maken als je budget het toelaat. Wil jij je collega een klein presentje geven voor de zwangerschap? Dat kan! Wil jij je werknemers eens flink verrassen met een Kerstpakket vol chocolaatjes? Ook dat kan!

Wisselend chocolade assortiment

Als je een lekker chocola cadeau wil geven, kun je kiezen voor onze kant en klare cadeau opties, zoals onze verrassingstas of de bonbons geschenkdozen. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een combinatie van onze chocolade producten. Wij zullen al het lekkers op een leuke manier verpakken en versturen naar de gelukkige ontvanger. Je kunt dan onder andere kiezen uit het brede assortiment van heerlijke Belgische chocolade, Italiaanse nougat, fudge en bonbons. Overigens wisselt het chocolade assortiment van We Love Chocolate elke week met nieuwe chocolade. En zoek je echt iets bijzonders, maar kun je het niet vinden? Neem dan direct contact met ons op, want wij staan altijd open voor leuke creaties.

Chocolade bezorgen en versturen

Onze chocolade producten zien er van zichzelf vaak al leuk uit, maar worden ook nog eens feestelijk ingepakt als leuk chocolade cadeau om te geven. Vanuit onze online chocoladewinkel kunnen wij jouw chocolade kado laten bezorgen waar je maar wilt. Chocolade versturen wij per post in elke gewenste brievenbus of als chocolade pakket wanneer de bestelling wat groter is. Als je voor 16:00 uur bestelt, heb je de chocolade bestelling uiterlijk 2 werkdagen later in huis, dus ook voor last minute cadeaus, is chocolade een goede optie!

Een chocolade cadeau laten bezorgen was nog nooit zo makkelijk en lekker

© 2018 - 2023 We Love Chocolate | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel