per pagina
 • Zakje met kransjes musket melk
  Zakje met kransjes musket melk

  De kransjes zijn er in heerlijke melk chocolade gedecoreerd met musket. Er zit ongeveer 130 gram in een zakje, dat zijn 16 stuks kransjes musket.

  € 4,50
 • Zakje met kransjes crispy
  Zakje met kransjes crispy

  De kransjes zijn er in heerlijke melk chocolade gedecoreerd met crispy. Er zit ongeveer 130 gram in een zakje, dat zijn 16 stuks kransjes musket.

  € 4,50
 • Zakje met rendier Rudolf wit
  Zakje met rendier Rudolf wit

  Deze rendieren genaamd Rudolf zijn er in witte chocolade. Er zit ongeveer 130 gram in een zakje, dat zijn 10 stuks rendieren.

  € 4,50
 • Zakje met rendier Rudolf melk
  Zakje met rendier Rudolf melk

  Deze rendieren genaamd Rudolf zijn er in melk chocolade. Er zit ongeveer 130 gram in een zakje, dat zijn 10 stuks rendieren.

  € 4,50
 • Zakje met arrenslee melk
  Zakje met arrenslee melk

  De Kerstman komt al aan op zijn arrenslee. Verkrijgbaar in melk chocolade. Er zit ongeveer 130 gram in een zakje, dat zijn 9 stuks

  € 4,50
 • Zakje met arrenslee puur
  Zakje met arrenslee puur

  Ho ho ho, de Kerstman komt eraan op zijn arrenslee. Verkrijgbaar in pure chocolade. Er zit ongeveer 130 gram in een zakje, dat zijn 9 stuks.

  € 4,50
 • Zakje met kerstboom puur
  Zakje met kerstboom puur

  De kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken met kerst. Deze kerstbomen zijn van pure chocolade en er zit ongeveer 130 gram in een zakje, dat zijn 10 stuks kerstbomen.

  € 4,50
 • Zakje met kerstboom melk
  Zakje met kerstboom melk

  De kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken met kerst. Deze kerstbomen zijn van melk chocolade en er zit ongeveer 130 gram in een zakje, dat zijn 10 stuks kerstbomen.

  € 4,50
 • Zakje met kerstboom wit
  Zakje met kerstboom wit

  De kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken met kerst. Deze kerstbomen zijn van witte chocolade en er zit ongeveer 130 gram in een zakje, dat zijn 10 stuks kerstbomen.

  € 4,50
 • Zakje met kerstboom groen
  Zakje met kerstboom groen

  De kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken met kerst. Deze kerstbomen zijn groen van kleur maar gemaakt van witte chocolade. Er zit ongeveer 130 gram in een zakje, dat zijn 10 stuks kerstbomen.

  € 4,50
 • Zakje met kerstballen melk
  Zakje met kerstballen melk

  De kerstballen zijn van heerlijke melk chocolade. Er zit ongeveer 130 gram in een zakje, dat zijn 10 stuks kerstballen.

  € 4,50
 • Zakje met kerstballen wit
  Zakje met kerstballen wit

  De kerstballen zijn van heerlijke witte chocolade. Er zit ongeveer 130 gram in een zakje, dat zijn 10 stuks kerstballen.

  € 4,50
 • Zakje met kerstsok melk
  Zakje met kerstsok melk

  De kerstsokken zijn van melk chocolade en er zit ongeveer 130 gram in een zakje, dat zijn 10 stuks kerstsokken.

  € 4,50
 • Zakje met kerstsok puur
  Zakje met kerstsok puur

  De kerstsokken zijn van pure chocolade en er zit ongeveer 130 gram in een zakje, dat zijn 10 stuks kerstsokken.

  € 4,50
 • Zakje met sneeuwpopjes wit
  Zakje met sneeuwpopjes wit

  De sneeuwpoppen kunnen niet ontbreken, hopelijk krijgen we een witte kerst! De sneeuwpopjes zijn van witte chocolade. Er zit ongeveer 130 gram in een zakje, dat zijn 10 stuks sneeuwpopjes.

  € 4,50
 • Zakje met hulstblaadjes wit
  Zakje met hulstblaadjes wit

  Is witte chocolade jouw favoriet? Dan zijn deze hulstblaadjes echt een aanrader! Er zit ongeveer 130 gram in een zakje, dat zijn 20 stuks hulstblaadjes.

  € 4,50
per pagina

Chocolade cadeau

Een chocolade cadeau, is dat niet altijd leuk om te geven en lekker om te krijgen? Naar schatting is dan ook ongeveer 70% van al onze bestellingen een chocolade cadeau. Dat is natuurlijk ook niet zo gek, omdat het geven van chocolade passend is voor vele gelegenheden en feestdagen. Denk hierbij aan een chocolade cadeau voor moederdag, een verjaardag of bij een geboorte. Maar denk ook aan Kerst, Pasen en Sinterklaas, waar iedereen maar al te graag wat lekkers snoept. Hééél veel mensen zijn nou eenmaal dol op chocola! Een ander voordeel van het geven van een chocolade cadeau is dat je de bestelling net zo groot kan maken als je budget het toelaat. Wil jij je collega een klein presentje geven voor de zwangerschap? Dat kan! Wil jij je werknemers eens flink verrassen met een Kerstpakket vol chocolaatjes? Ook dat kan!

Wisselend chocolade assortiment

Als je een lekker chocola cadeau wil geven, kun je kiezen voor onze kant en klare cadeau opties, zoals onze verrassingstas of de bonbons geschenkdozen. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een combinatie van onze chocolade producten. Wij zullen al het lekkers op een leuke manier verpakken en versturen naar de gelukkige ontvanger. Je kunt dan onder andere kiezen uit het brede assortiment van heerlijke Belgische chocolade, Italiaanse nougat, fudge en bonbons. Overigens wisselt het chocolade assortiment van We Love Chocolate elke week met nieuwe chocolade. En zoek je echt iets bijzonders, maar kun je het niet vinden? Neem dan direct contact met ons op, want wij staan altijd open voor leuke creaties.

Chocolade bezorgen en versturen

Onze chocolade producten zien er van zichzelf vaak al leuk uit, maar worden ook nog eens feestelijk ingepakt als leuk chocolade cadeau om te geven. Vanuit onze online chocoladewinkel kunnen wij jouw chocolade kado laten bezorgen waar je maar wilt. Chocolade versturen wij per post in elke gewenste brievenbus of als chocolade pakket wanneer de bestelling wat groter is. Als je voor 16:00 uur bestelt, heb je de chocolade bestelling uiterlijk 2 werkdagen later in huis, dus ook voor last minute cadeaus, is chocolade een goede optie!

Een chocolade cadeau laten bezorgen was nog nooit zo makkelijk en lekker

© 2018 - 2022 We Love Chocolate | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel